Începând de anul acesta Blogul EuroJob.ro este oficial activ, după ce in ultimele luni am încercat diferite tehnologii pentru a îl punem pe picioare. De curând am regândit structura blogului precum și modul în care acesta arată, ne-am uitat la motor și i-am schimbat uleiul. Putem spune că suntem foarte fericiți de felul în care se prezinta acum.

Ce este nou la acesta? Am schimbat platforma pe care blogul este construit, folosim GRAV CMS, iar acest lucru ne dă mult mai multa flexibilitate în felul în care organizăm și afișam postările pe care le primim de la cititorii noștri. Dacă am intrat în niște detalii tehnice inutile, tot ce trebuie să știți este că vă puteți aștepta la postări frecvente din partea echipei EuroJob.ro, din partea colaboratorilor Eurojob.ro, ce postează joburi cu regularitate, precum și din partea prietenilor noștri din industrie ce vor să împărtășească din cunoștințele lor.

Avem o grămadă de informații pe care dorim să le împărtășim cu voi - povești de la locul de muncă, sfaturi practice din partea experților, tutoriale video, review-uri de produse și mult mai multe. Dacă aveți idei sau sugestii în legătură cu ce doriți să vedeți, sau chiar mai bine, dacă vreți să contribuiți prin priceperea voastră la blog ca experți într-un anumit domeniu, trimiteți-ne un mail la contact@eurojob.ro . Vrem să avem parte de input din toate meseriile, din fiecare zonă a țării și nu numai, și nu o să reușim asta fără ajutorul vostru.

Next Post Previous Post