Excellent Match-Job S.R.L. oferă servicii de recrutare și intermediere de personal în Germania și Regatul Tărilor de Jos: Olanda și Belgia.

VIZIUNEA NOASTRĂ ESTE: “Oameni aleși, locul potrivit!”

SERVICII ȘI BENEFICII:

 • Consult personal
 • Un loc de muncă legal
 • 0 comisioane / taxe
 • Suport la traducerea documentelor necesare
 • Un venit lunar bun (salariu)
 • Cazare (decentă) asigurată
 • Sprijin profesional din momentul aplicării până la plasare și apoi pe intreaga durată a contractului

  Scopul nostru este de a livra în funcție de promisiunea făcută. Acesta este și motivul pentru numele agenției: EXCELLENT MATCH-JOB. Noi credem în servicii excelente și intermediere perfectă atât pentru candidații cât și pentru partenerii noștri.

  Noi negociem și obținem cele mai bune condiții și salarii pentru candidații nostri, totul prin garanția unui contract individual de muncă direct cu angajatorul.

Ne puteti gasi la urmatoarele date de contact: T: +40 758 850 520 / E: info@excellent-match-job.com / W: www.excellent-match-job.com

SFATURI UTILE DESPRE CUM EVITATI AGENTIILE / FIRMELE DE RECRUTARE SI PLASARE "FICTIVE" ?

 1. verificati daca agentia de recrutare si plasare a fortei de munca este inregistrata la ITM (Inspectia Teritoriala de Munca)
 2. nu platiti/trimiteti comisioane si/sau taxe de dosar; recrutare (o agentie serioasa isi primeste comisionul de recrutare direct de la partenerii cu care colaboreaza; cu alte cuvinte daca agentia de plasare cere comisioane de la candidati atunci agentia nu are parteneri seriosi; partenerii / angajatorii seriosi de peste hotare sunt dispusi sa plateasca ei insusi comisionul de recrutare agentului cu care colaboreaza)
 3. nu credeti in magia "plasarilor urgente" (procesul de recrutare profesional + intermedierea profesionala dureaza intre 5 si 8 zile)
 4. o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca serioasa urmeaza un proces de recrutare professional, adica anumiti pasi; nu va ofer doar detalii despre locul de munca si plecarea cat mai urgenta

Next Post Previous Post